Zoek

Zwitsal Talkpoeder – 6 x 100 gram – Voordeelverpakking (€2,42 p.stuk) bij Bol.com

Bol.
€ 14,53 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Bol.com Zwitsal Talkpoeder

Productbeschrijving

Zwitsal Baby Talkpoeder verfrist en absorbeert vocht, vooral in mollige huidplooitjes.

  • Zwitsal Baby Talkpoeder beschermt en verzacht rode billetjes
  • Baby Talkpoeder helpt om geïrriteerde plekjes op de huid te voorkomen
  • De talkpoeder is verrijkt met olie en heeft de bekende Zwitsal geur
  • Baby Talkpoeder absorbeert vocht in de mollige huidplooitjes
  • Mild, pH huidneutraal en dermatologisch getest
  • Zwitsal Talkpoeder houdt het babyhuidje knuffelzacht en soepel

Zwitsal Talkpoeder is speciaal ontwikkeld voor de huidverzorging van moeilijk bereikbare, vochtige huidplooitjes. Zwitsal Baby Talkpoeder verfrist en absorbeert vocht en helpt zo geïrriteerde plekjes op de huid te voorkomen. Zo blijft het babyhuidje knuffelzacht en soepel. Het beschermt tegen irritaties en verzacht rode billetjes.

Tip: ook mama’s kunnen zelf talkpoeder van Zwitsal gebruiken voor bijvoorbeeld na het scheren van je benen om irritatie te voorkomen en zorgt voor een extra gladde huid. Dubbel plezier dus van Zwitsal Talkpoeder!

Gebruiksinformatie: Strooi eerst een beetje talkpoeder op je handen en breng het vervolgens met je vingers op de gewenste plekken van de huid aan. Vermijd hierbij de ogen, neus en mond van je baby. Afgeraden wordt om het rechtstreeks op je baby aan te brengen, in verband met het rond stuivende poeder dat op deze manier kan worden opgenomen via de mond en neus.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild en pH huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad. Omdat we al heel lang babyverzorgingsproducten maken, zijn al vele generaties grootgebracht met onze producten. Dat is iets waar we trots op mogen zijn.

Zwitsal Talkpoeder – 6 x 100 gram – Voordeelverpakking (€2,42 p.stuk) bij Bol.com
Zwitsal Talkpoeder – 6 x 100 gram – Voordeelverpakking (€2,42 p.stuk) bij Bol.com
€ 14,53
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0